Reserveren en boeken van een feestje

 

 

 

  1. Uw aanvraag voor een kinderfeest op onze Kinderplaneet dient u minimaal 10 dagen voor de door u gewenste datum door te geven. Deze aanvraag kunt u telefonisch doorgeven via tel. nr. 040-2618150 of via ons reserveringsformulier op deze website.
  2. RESERVERINGSFORMULIER
  3. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op via de email of telefonisch. We kijken dan of de door u geplaatste reservering mogelijk is.
  4. Indien u accoord gaat met de reservering en de voorwaarden, vragen we van u een aanbetaling van 25,-. Deze aanbetaling kunt u contant betalen op de Kinderplaneet, Waalstraat 5 te Eindhoven. Of u kunt het bedrag overmaken op banknr 59.24.29.555 van De Kinderplaneet te Eindhoven met als vermelding de voor- en achternaam van de jarige, de feestdatum en de naam van het feest. Pas wanneer deze aanbetaling bij ons binnen is, is uw reservering definitief.
  5. Na deze aanbetaling ontvangt u van ons een bevestiging van betaling en reservering. Wij sturen u dan tevens de uitnodigingen toe.
  6. Annuleren van dit feest is alleen mogelijk met een gegronde reden (ter beoordeling van de directie), alleen de aanbetaling kunnen we u niet meer teruggeven i.v.m. gemaakte kosten.
LET OP: HELAAS KUNT U NOG NIET MET PIN BETALEN BIJ ONS